Script pentru site de anunturi

Exista in prezent peste 1000 de site-uri de anunturi in Romania. Daca doriti sa va creati propriul site de anunturi probabil ca va aflati in cautarea unui script pentru site-uri de anunturi.

Desigur ca exista si scripturi free insa acestea ofera posibilitati foarte limitate, ca sa nu mai vorbim de design. Este nevoie de multe ore de munca pentru a face un script free sa arate si sa functioneze asa cum va doriti. Personal am cautat luni intregi un script gratuit pentru anunturi care sa ma multumeasca, dar nu am gasit.

Alternativa pe care v-o propunem este un script de anunturi platit. Da, daca doriti sa realizati site-ul dvs de anunturi intr-un timp foarte scurt, iar site-ul dvs sa arate bine, sa functioneze bine si sa va ofere anumite facilitati (inclusiv posibilitatea de a va genera venituri) atunci doar un script platit este solutia. Scriptul propus este un plugin pentru Wordpress, care include si o interfata grafica aflata in tendintele de design actual.

Scriptul ofera de o serie de avantaje, cum ar fi:
- asigura o indexare rapida in Google a paginilor de anunturi datorita functiei PING utilizata de Wordpress;
- puteti opta ca publicarea anunturilor pe site-ul dvs sa se faca gratuit sau cu plata prin PayPal, putand astfel sa faceti bani cu site-ul dvs de anunturi;
- puteti integra usor AdSense pe site;
- are un mecanism integrat de bannere in cazul in care doriti sa vindeti publicitate pe site;
- puteti defini foarte usor schema de categorii si subcategorii pentru anunturi;
- beneficiati de facilitati de management avansat al anunturilor;
- personalizati template-ul site-ului (designul) alegand una din cele 5 scheme de culori;
- folositi feedul RSS cu ultimele anunturi pentru o mai buna promovare a site-ului dvs.

In functie de numarul de site-uri pe care poate fi utilizat scriptul precum si de posibilitatea eliminarii linkului din footerul site-ului de anunturi, scriptul este oferit in 3 variante de licentiere:

1)   Licenta script pentru un singur site de anunturi, cu link din footer Utilizare pe UN SINGUR SITE CU PASTRAREA LINKULUI IN FOOTER, la pretul de 59$ - Comandati aici
2)   Licenta script pentru un singur site de anunturi, fara backlink Utilizare pe UN SINGUR SITE FARA BACKLINK IN FOOTER, la pretul de 79$ - Comandati aici
3)   Licenta script pentru mai multe siteuri de anunturi, fara backlink Utilizare pe MAI MULTE SITE-URI ale dvs sau ale clientilor dvs, FARA BACKLINK, la pretul de 149$ - Comandati aici

Cu acest script de anunturi puteti crea atat site-uri de anunturi generale, cat si site-uri de anunturi nisate (de exemplu doar anunturi imobiliare, doar anunturi auto, doar anunturi agricole etc.) folosind doar categorii de anunturi specifice niselor respective.

Pentru folosirea scriptului de anunturi trebuie sa instalati mai intai WordPress. Dupa instalarea Wordpress, veti putea face instalarea si configurarea scriptului de anunturi in doar cateva minute. Daca nu aveti inca hosting, puteti alege unul dintre urmatoarele servicii de hosting care va ofera instalare automata a Wordpress: JustHost, PowWeb sau FatCow.

Alegeti ClassiPress - scriptul pentru site-uri de anunturi bazat pe WordPress si nu veti regreta!

ClassiPress - script anunturi pentru wordpress

Va dorim succes cu site-ul dvs de anunturi!

Articol publicat in categoria Site-uri

Gazduire la JustHost