Un site in doi timpi si trei miscari

Iata cum puteti sa va creati foarte usor propriul site. Aveti la dispozitie 2000 de template-uri (modele de site) din care puteti sa il alegeti pe care il doriti pentru site-ul dvs. Mai mult, puteti sa folositi pe site-ul dvs imagini alese dintr-o colectie de 250000 imagini.

Simplu ca 1-2-3!

Mai intai selectati designul site-ului (modelele de site sunt grupate dupa tematica in mai multe categorii din care puteti alege), stabiliti care vor fi paginile site-ului dvs (cum ar fi de exemplu prima pagina, pagina de produse, pagina de contact etc), introduceti textele si imaginile corespunzatoare paginilor site-ului si apoi publicati site-ul dumneavoastra. Pentru a vedea cat de simplu puteti sa realizati si sa gestionati propriul site, urmariti prezentarea video de aici.

Aveti de asemenea posibilitatea integrarii in site-ul dvs de formulare web si de secvente video. Ce mai puteti face: puteti integra unui shopping-cart (magazin online) care va permite incasarea platilor prin PayPal. Beneficiati de una din cele mai dezvoltate comunitati pentru suport si sfaturi in ceea ce priveste site-ul dumneavoastra. Nu mai aveti nevoie de achizitionarea separata a hostingului (gazduirii site-ului dvs), deoarece hostingul este inclus. Pretul acestui serviciu este de numai 4,99$/luna. Vestile bune insa nu s-au terminat: puteti sa incercati acest serviciu GRATUIT timp de 30 de zile - click aici!

Articol publicat in categoria Site-uri

Gazduire la JustHost